Troba la teva recepta

Preparació

  1. Trossegeu el garrí en quatre trossos i poseu-lo en una cassola, amb la pela de llimona i taronja, uns grans de pebre negre, els grans d’all aixafats i el manat d’herbes, cobriu-ho amb l’oli d’oliva i poseu-ho al foc. Deixeu que cogui unes 8-10 h, a foc lent (l’oli ha d’estar a uns 65-70 °C).
  2. Escalfeu 400 ml d’aigua salada i, quan bulli, aboqueu-la sobre el cuscús. Remeneu-ho, per ajudar el cuscús a hidratar-se i perquè els grans no quedin enganxats.
  3. Peleu el mango i la papaia i talleu-los a daus. Talleu els nabius per la meitat.
  4. Retireu el garrí de l’oli i escorreu-lo bé, salpebreu-lo i poseu-lo al forn, a 200 ºC, fins que la pell quedi daurada i cruixent.
  5. Escalfeu una paella amb unes gotes d’oli d’oliva i salteu-hi la fruita lleugerament. Afegiu-hi el cuscús, remeneu-ho i mulleu-ho amb l’aigua de tarongina; barregeu-ho bé.
  6. Serviu el garrí amb el cuscús de fruites i unes fulletes de farigola, romaní i menta.

Més receptes amb Arròs i pasta

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 jul

VI VinyaSons Ametller Origen

El VinyaSons Ametller Origen d'enguany presenta 12 experiències en què conflueixen la gastronomia, el...

22 jul

Mercat del Préssec d’Ordal 2018

A la plaça de Subirats de Sant Pau d’Ordal es podrà adquirir, tots els caps de setmana de juny,...

18-22 jul

1r Concurs de Truita de Patates de l'Alt Poble-sec

Del 18 al 22 de juliol el barri de l'Alt Poble-sec de Barcelona celebra la festa major i, per primera vegada inclou...

22 jul

Tasta el Masnou

Tasta el Masnou és una activitat experiencial complementària a l’itinerari guiat 'El Masnou, terra...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto