Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la carbassa a daus petits i coeu-la a la papillota al forn durant 30 min a 200 ºC.
  2. Tritureu la carbassa i la llet condensada amb el túrmix. Ha de quedar una crema espessa. Aboqueu-ho en un recipient i poseu-ho al congelador. Una estona abans de menjar-ho, traieu el gelat del congelador i deixeu-lo a la nevera per tal que agafi una textura més cremosa.
  3. Consell: si teniu Thermomix, podeu abocar la crema en una glaçonera. Un cop gelada, traieu els glaçons i tritureu-los amb el robot per tal de desfer els cristalls de gel. Aboqueu-ho en un recipient i torneu-ho al congelador. Fet així, la textura del gelat és molt més cremosa (jo ho faig així i queda molt millor).

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: