Troba la teva recepta

El dimecres van venir l’Eva i el Tito a sopar i per postres vaig fer un gelat inspirat en el clàssic de Häagen Dazs.

Teníem moltes ganes que vinguessin l’Eva i el Tito, ja que en el sopar de benvinguda de fa dues setmanes érem tanta colla que gairebé no vam poder parlar amb ells. El Tito, que és peruà, ens va explicar moltes anècdotes del Perú i de les diferències que ha vist entre les nostres cultures. Esperem que s’hagi sentit ben acollit per la nostra família i que ens puguem anar coneixent cada vegada més!

La base per fer el gelat la vaig treure de Bcn mon amour, on fa uns dies la Gemma va fer un gelat de formatge. En els comentaris li vaig dir que seria una bona idea barrejar-hi unes galetes i una cullerada de melmelada de maduixa per obtenir el típic gelat de Häagen Dazs i em va animar a provar-ho… El resultat és molt bo i s’assembla força a l’original. El recomano!

La recepta la vaig fer seguint les indicacions de la Gemma, però vaig modificar una mica les quantitats dels ingredients per tal d’adaptar-ho al meu gust.

Preparació

  1. Seguiu fil per randa les indicacions molt ben explicades a Bcn mon amour.
  2. Esmicoleu les magdalenes i torreu-les amb el grill del forn.
  3. A l’última remenada del gelat mentre s’està congelant, afegiu-hi les magdalenes esmicolades i barregeu-ho bé. Distribuïu el gelat en els vasets i mal barregeu a cada vaset (no ha de quedar homogeni) una cullerada de melmelada de maduixa. Torneu-ho a posar al congelador fins al moment de servir-ho. Una estona abans de menjar el gelat, traieu-lo del congelador i poseu-lo a la nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 mar

Menú a 4 mans de març a Tunateca Balfegó

L'estrella Michelin del mes de març a Tunateca Balfegó arriba del restaurant Yugo The Bunker, a Madrid....

23 mar

Busquem l''Homo alimentarius'

Els dissabtes i diumenges, a les 13 h, Món Sant Benet estrena una activitat nova per trobar l’'Homo...

23 mar

Visita als Jardins de la Serreta i taller de planter

Els jardins de la Serreta són una finca al bell mig de Collserola on es treballa el conreu d’hortalisses...

23 mar

Jornada d'observació del Plor de la Vinya

A mitjan març, la vida torna al Penedès i es pot observar un fenomen curt però interessant a les...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto