Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Seguiu fil per randa les indicacions molt ben explicades a Bcn mon amour.
  2. Esmicoleu les magdalenes i torreu-les amb el grill del forn.
  3. A l’última remenada del gelat mentre s’està congelant, afegiu-hi les magdalenes esmicolades i barregeu-ho bé. Distribuïu el gelat en els vasets i mal barregeu a cada vaset (no ha de quedar homogeni) una cullerada de melmelada de maduixa. Torneu-ho a posar al congelador fins al moment de servir-ho. Una estona abans de menjar el gelat, traieu-lo del congelador i poseu-lo a la nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: