Consells de cuina La Vanguardia

El dimecres van venir l’Eva i el Tito a sopar i per postres vaig fer un gelat inspirat en el clàssic de Häagen Dazs.

Teníem moltes ganes que vinguessin l’Eva i el Tito, ja que en el sopar de benvinguda de fa dues setmanes érem tanta colla que gairebé no vam poder parlar amb ells. El Tito, que és peruà, ens va explicar moltes anècdotes del Perú i de les diferències que ha vist entre les nostres cultures. Esperem que s’hagi sentit ben acollit per la nostra família i que ens puguem anar coneixent cada vegada més!

La base per fer el gelat la vaig treure de Bcn mon amour, on fa uns dies la Gemma va fer un gelat de formatge. En els comentaris li vaig dir que seria una bona idea barrejar-hi unes galetes i una cullerada de melmelada de maduixa per obtenir el típic gelat de Häagen Dazs i em va animar a provar-ho… El resultat és molt bo i s’assembla força a l’original. El recomano!

La recepta la vaig fer seguint les indicacions de la Gemma, però vaig modificar una mica les quantitats dels ingredients per tal d’adaptar-ho al meu gust.

Preparació

  1. Seguiu fil per randa les indicacions molt ben explicades a Bcn mon amour.
  2. Esmicoleu les magdalenes i torreu-les amb el grill del forn.
  3. A l’última remenada del gelat mentre s’està congelant, afegiu-hi les magdalenes esmicolades i barregeu-ho bé. Distribuïu el gelat en els vasets i mal barregeu a cada vaset (no ha de quedar homogeni) una cullerada de melmelada de maduixa. Torneu-ho a posar al congelador fins al moment de servir-ho. Una estona abans de menjar el gelat, traieu-lo del congelador i poseu-lo a la nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

25 mai

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto