Preparació
- Per al iogurt: en un cassó, poseu al foc la llet de coco i l’agar-agar en fred. Remeneu-ho bé per desfer els grumolls. Escalfeu-ho a foc mitjà-alt fins que bulli, deixeu-ho 10 s i retireu-ho del foc.
- Poseu-ho en un recipient de vidre i deixeu-ho refredar totalment.
- Un cop fred, afegiu-hi la càpsula de prebiòtic i remeneu-ho bé.
- Tapeu-lo amb una tela i deixeu-lo reposar a temperatura ambient (12 h a l’estiu i 24 h a l’hivern, a 21ºC).
- Congeleu el iogurt un mínim de 4 h.
- Per als albercocs: en una paella a foc molt lent, escalfeu l’oli de coco i daureu-hi els albercocs, sense pinyol i a quarts, 4-5 min, remenant-los.
- Fora del foc, afegiu-hi la canyella.
- Poseu els albercocs al fons del got, al damunt el gelat i acabeu-ho amb la melmelada de cireres i la menta.