Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al iogurt: en un cassó, poseu al foc la llet de coco i l’agar-agar en fred. Remeneu-ho bé per desfer els grumolls. Escalfeu-ho a foc mitjà-alt fins que bulli, deixeu-ho 10 s i retireu-ho del foc.
  2. Poseu-ho en un recipient de vidre i deixeu-ho refredar totalment.
  3. Un cop fred, afegiu-hi la càpsula de prebiòtic i remeneu-ho bé.
  4. Tapeu-lo amb una tela i deixeu-lo reposar a temperatura ambient (12 h a l’estiu i 24 h a l’hivern, a 21ºC).
  5. Congeleu el iogurt un mínim de 4 h.
  6. Per als albercocs: en una paella a foc molt lent, escalfeu l’oli de coco i daureu-hi els albercocs, sense pinyol i a quarts, 4-5 min, remenant-los.
  7. Fora del foc, afegiu-hi la canyella.
  8. Poseu els albercocs al fons del got, al damunt el gelat i acabeu-ho amb la melmelada de cireres i la menta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto