Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Ginger Mojito
Ginger Mojito
  1. Amb una mà de morter, traieu tot el suc dels trossos de llima tallada.
  2. Afegiu-hi les fulles de menta, prèviament colpejades a la mà per despertar les aromes.
  3. Ompliu el got amb gel picat fins a dalt. Afegiu-hi el xarop simple, el rom i el Fever-Tree. Barregeu-ho amb una cullera llarga.
  4. Torneu-hi a afegir més gel picat, fins a dalt del got, i decoreu-ho amb una branca de menta i la rodanxa de gingebre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: