Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Ginger Mojito
Ginger Mojito
  1. Amb una mà de morter, traieu tot el suc dels trossos de llima tallada.
  2. Afegiu-hi les fulles de menta, prèviament colpejades a la mà per despertar les aromes.
  3. Ompliu el got amb gel picat fins a dalt. Afegiu-hi el xarop simple, el rom i el Fever-Tree. Barregeu-ho amb una cullera llarga.
  4. Torneu-hi a afegir més gel picat, fins a dalt del got, i decoreu-ho amb una branca de menta i la rodanxa de gingebre.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: