Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a la pera caramel·litzada: peleu la pera i traieu-ne les llavors; talleu-la a daus de 0,5 x 0,5 cm. Feu caramel en sec: una vegada es fon el sucre, deixeu que agafi color. Afegiu-hi la mantega i els daus de pera, fins que quedin caramel·litzats, i afegiu-hi el licor de pera (opcional). Coleu-ho perquè no quedi suc. Poseu-ho al fons del gotet. 
  2. Per a la mousse de foie: escalfeu la llet a la Thermomix, fins que arrenqui el bull. Afegiu-hi el foie, a trossos, deixeu que es trituri bé, coleu-ho amb un colador xinès i deixeu-ho refredar una mica, per poder-ho barrejar amb la nata semimuntada. 
  3. Aboqueu la barreja dins del vaset, on prèviament haureu posat les peres caramel·litzades. (Si no disposeu de Thermomix es pot fer servir el túrmix amb la llet escalfada.) 
  4. Tot seguit, escalfeu el vi pedro ximenes i afegiu-hi la gelatina remullada. Deixeu-ho refredar una mica i poseu-hi el foie a sobre. Decoreu-ho amb una flor de romaní.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 ago

Contalles del Delta

El delta de l’Ebre és un territori singular que amaga indrets i moments màgics. Un dels seus tresors...

24 ago

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

24 ago

X Jornades Gastronòmiques d'Empordàlia

El celler Empordàlia celebra la desena edició de les Jornades Gastronòmiques, on es pot gaudir del...

24-25 ago

Fira del Meló 2019

Cada any, Artesa de Segre ret homenatge a Sant Bartomeu amb unes jornades festives a l'agost i els carrers s'omplen...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto