Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la pera caramel·litzada: peleu la pera i traieu-ne les llavors; talleu-la a daus de 0,5 x 0,5 cm. Feu caramel en sec: una vegada es fon el sucre, deixeu que agafi color. Afegiu-hi la mantega i els daus de pera, fins que quedin caramel·litzats, i afegiu-hi el licor de pera (opcional). Coleu-ho perquè no quedi suc. Poseu-ho al fons del gotet. 
  2. Per a la mousse de foie: escalfeu la llet a la Thermomix, fins que arrenqui el bull. Afegiu-hi el foie, a trossos, deixeu que es trituri bé, coleu-ho amb un colador xinès i deixeu-ho refredar una mica, per poder-ho barrejar amb la nata semimuntada. 
  3. Aboqueu la barreja dins del vaset, on prèviament haureu posat les peres caramel·litzades. (Si no disposeu de Thermomix es pot fer servir el túrmix amb la llet escalfada.) 
  4. Tot seguit, escalfeu el vi pedro ximenes i afegiu-hi la gelatina remullada. Deixeu-ho refredar una mica i poseu-hi el foie a sobre. Decoreu-ho amb una flor de romaní.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: