Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a la pera caramel·litzada: peleu la pera i traieu-ne les llavors; talleu-la a daus de 0,5 x 0,5 cm. Feu caramel en sec: una vegada es fon el sucre, deixeu que agafi color. Afegiu-hi la mantega i els daus de pera, fins que quedin caramel·litzats, i afegiu-hi el licor de pera (opcional). Coleu-ho perquè no quedi suc. Poseu-ho al fons del gotet. 
  2. Per a la mousse de foie: escalfeu la llet a la Thermomix, fins que arrenqui el bull. Afegiu-hi el foie, a trossos, deixeu que es trituri bé, coleu-ho amb un colador xinès i deixeu-ho refredar una mica, per poder-ho barrejar amb la nata semimuntada. 
  3. Aboqueu la barreja dins del vaset, on prèviament haureu posat les peres caramel·litzades. (Si no disposeu de Thermomix es pot fer servir el túrmix amb la llet escalfada.) 
  4. Tot seguit, escalfeu el vi pedro ximenes i afegiu-hi la gelatina remullada. Deixeu-ho refredar una mica i poseu-hi el foie a sobre. Decoreu-ho amb una flor de romaní.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jun

(R)Evolució a la cuina: la revolució del pa

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai - 21 jun

Jornades del Llagostí d'Alcanar 2019

Valorat i conegut arreu, durant un mes, el llagostí de l'Ebre serà el protagonista de les taules dels...

22 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

22-23 jun

Beach Market a l'hostal Empúries

L'Hostal Empúries celebra, per primera vegada, una edició de mercat a primera línia de mar, amb...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto