Preparació
- Per al granissat de menta: desfulleu la menta, escaldeu-la i refredeu-la amb aigua i gel. Tritureu la menta, ja refredada, amb els 400 ml d’aigua a la Thermomix, i coleu-la. Agafeu-ne una petita quantitat i afegiu-hi la mel i el sucre. Poseu-ho al foc fins que es dissolgui.
- Afegiu-hi la gelatina i barregeu-ho tot amb l’aigua de menta que havíeu colat. Afegiu-hi el licor i poseu-ho al congelador.
- Per a la crema: coeu al bany maria els ous, el sucre i la polpa. Un cop quallat i fred, afegiu-hi la mantega pomada i remeneu-ho amb unes varetes.
- Per a l’emulsió de coco: amb l’ajuda d’un túrmix, emulsioneu la nata i la polpa, i amb una cullera separeu l’escuma que en surt.
- Per als streussels de coco: barregeu tots els sòlids i afegiu-hi la mantega pomada. Deixeu refredar aquesta massa i ratlleu-la amb un ratllador gruixut.
- Coeu aquesta galeta 15 min a 160 ºC. En un plat soper, poseu-hi crema de maracujà; després, els streussels, l’emulsió de coco, i el granissat al mig.