Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Tritureu la polpa de la síndria amb un túrmix, afegiu-hi el suc de les llimones i un almívar fred fet amb 75 g de sucre i 300 ml d’aigua. Poseu-ho en un recipient i congeleu-ho.
  2. Feu un altre almívar amb els 50 g de sucre i els 50 ml d’aigua, i un cop fred tritureu-hi la menta desfullada.
  3. Talleu els maduixots a quarts i deixeu-los macerar tota la nit en aquest segon almívar.
  4. Col·loqueu els maduixots i el seu suc al fons d’una copa. Traieu el recipient amb la síndria del congelador i amb l’ajuda d’una forquilla raspeu-la fins que aconseguiu la textura de granissat, i ompliu-ne la copa. Podeu acompanyar el granissat amb un gelat de nata.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: