Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la melmelada de ruibarbre: piqueu el ruibarbre i talleu la ceba a la juliana fina. Barregeu-ho en un bol i deixeu-ho reposar 12 h a la nevera.
  2. Poseu els ingredients en una olla de fons doble i escalfeu-los fins que el líquid es redueixi un 75%. La textura ha de quedar espessa però més líquida que la de la melmelada, ja que quan es refreda s’espesseix.
  3. Piqueu el bacó a tires fines i fregiu-lo en oli vegetal a 170 ºC, fins que quedi cruixent. Retireu-lo i reserveu-lo amb paper absorbent.
  4. Feu les hamburgueses, d’uns 200 g cadascuna, i coeu-les a la planxa a temperatura alta, perquè hi quedi una crosta. Deixeu-les al punt que us agradi.
  5. Muntatge: Torreu el pa a la planxa. Escalfeu les hamburgueses a la planxa i poseu-hi el brie a sobre, perquè es fongui, uns 5 s. 
  6. A la base del pa, poseu-hi la ruca i, a sobre, l’hamburguesa. Afegiu-hi la melmelada de ruibarbe, les tires de brie i el bacó, tapeu-ho i, opcionalment, serviu-ho amb patates fregides.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: