Troba la teva recepta

Preparació

  1. Netegeu el filet de poltre de greix i filaments. Piqueu la carn ben finament amb un ganivet. Reserveu-la en un bol en un bany maria amb gel.
  2. Piqueu la ceba tendra, les tàperes, els cogombrets i el julivert molt petit.
  3. Munteu una maionesa amb els rovells, el suc de llimona, l’oli d’oliva i la mostassa. Afegiu-hi els vegetals picats, sal, pebre de Sichuan acabat de moldre, unes gotes de tabasco i unes gotes de Perrins, i remeneu-ho.
  4. Incorporeu un parell de cullerades de la salsa a la carn picada, salpebreu-ho i tasteu-ho. Afegiu-hi una mica més de sal i pebre, si cal. Ha de quedar una carn amorosa però prou consistent per fer les hamburgueses. Feu unes hamburgueses petites, d’1 cm de gruix.
  5. Talleu el carbassó, el pebrot verd i l’albergínia a rodelles. Coeu-ho a la graella lleugerament. Poseu-ho en un bol i amaniu-ho amb un raig d’oli i un pols de sal. Reserveu-ho.
  6. Per acabar el plat, poseu una paella al foc amb un raig d’oli i coeu-hi les hamburgueses, deixant-les rosadetes. Poseu-les al plat acompanyades de les verdures i la salsa tàrtara.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

21 nov - 08 des

II Quinto Tapa Corbera

Del 21 de novembre al 8 de desembre, les barres dels bars i restaurants de Corbera de Llobregat s’ompliran...

08 des

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

22 nov - 08 des

VII Jornades Gastronòmiques del Romesco

Del 22 de novembre al 8 de desembre, Cambrils celebra una nova edició de les Jornades Gastronòmiques...

08 des

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

Portada 234 Neta

SNACKS DE NADAL PER COMENÇAR BÉ EL GRAN DINAR DE L'ANY

  • Més enllà de Sant Esteve
  • Quan no canviar és l'opció transgressora

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto