Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Peleu els espàrrecs, trenqueu-ne la base i talleu-los menuts. Coeu-los al microones, en un recipient tapat, 2 min. Heu d’anar amb molta cura en treure’ls, perquè cremaran molt. Reserveu-los.
  2. Demaneu ajuda a un adult per posar els ous al foc, en una cassoleta, coberts d’aigua. A partir del moment en què arrenqui el bull, compteu 10 min. Coleu-los i espereu que es refredin. Quan siguin freds, peleu-los i separeu els rovells de les clares.
  3. Piqueu les clares i reserveu-les.
  4. Emboliqueu els festucs en un drap. Passeu-hi un corró per sobre, que ajudarà a separar-ne la pela. Un cop pelats, piqueu-los petits.
  5. Poseu-los en un recipient amb els rovells dels ous, els festucs, el blat de moro, les panses i un raig d’oli d’oliva. Barregeu-ho bé.
  6. Aplaneu bé els bistecs. Si són molt grossos, talleu-los per la meitat. Salpebreu-los.
  7. Poseu per sobre dels bistecs una capa de farcit i una capa d’espàrrecs verds tallats. Enrotlleu la carn i tanqueu-la amb uns escuradents.
  8. En una paella, amb un raig d’oli, a foc mitjà, coeu els rotlles fins a enrossir-los. El centre del rotlle quedarà una mica cru, si el voleu totalment cuit, acabeu-lo de rostir al forn, uns 5 min.
  9. Quan serviu els rotlles, coroneu-los amb la clara d’ou picada.

El consell

  • Podeu complementar la clara d’ou amb tàperes i daus de tomàquet fresc picats a dauets. Conserveu aquesta barreja coberta d’oli i poseu-la per sobre del rotlle.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: