Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Peleu els espàrrecs, trenqueu-ne la base i talleu-los menuts. Coeu-los al microones, en un recipient tapat, 2 min. Heu d’anar amb molta cura en treure’ls, perquè cremaran molt. Reserveu-los.
  2. Demaneu ajuda a un adult per posar els ous al foc, en una cassoleta, coberts d’aigua. A partir del moment en què arrenqui el bull, compteu 10 min. Coleu-los i espereu que es refredin. Quan siguin freds, peleu-los i separeu els rovells de les clares.
  3. Piqueu les clares i reserveu-les.
  4. Emboliqueu els festucs en un drap. Passeu-hi un corró per sobre, que ajudarà a separar-ne la pela. Un cop pelats, piqueu-los petits.
  5. Poseu-los en un recipient amb els rovells dels ous, els festucs, el blat de moro, les panses i un raig d’oli d’oliva. Barregeu-ho bé.
  6. Aplaneu bé els bistecs. Si són molt grossos, talleu-los per la meitat. Salpebreu-los.
  7. Poseu per sobre dels bistecs una capa de farcit i una capa d’espàrrecs verds tallats. Enrotlleu la carn i tanqueu-la amb uns escuradents.
  8. En una paella, amb un raig d’oli, a foc mitjà, coeu els rotlles fins a enrossir-los. El centre del rotlle quedarà una mica cru, si el voleu totalment cuit, acabeu-lo de rostir al forn, uns 5 min.
  9. Quan serviu els rotlles, coroneu-los amb la clara d’ou picada.

El consell

  • Podeu complementar la clara d’ou amb tàperes i daus de tomàquet fresc picats a dauets. Conserveu aquesta barreja coberta d’oli i poseu-la per sobre del rotlle.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 oct

Jornades gastronòmiques 'La poma a la cuina'

Pomes farcides de carn, amb botifarra dolça, amb confit de pinya o amanida de formatge fresc, entre d'altres. Tornen...

16 oct

III Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l'Arròs de Tardor

Com ja es tradició, el poble tarragoní de Mont-roig del Camp i Miami Platja celebra unes jornades dedicades...

16 oct

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

17 oct

Palamós Gastronòmic 2019

Participar en un showcoking de cuina marinera, fer una visita guiada a la subhasta del peix o participar...

Portada Cuina 232

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto