Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Salpebreu i daureu el jarret amb un raig d’oli perquè agafi color en una plàtera de forn. Deixeu-lo refredar i poseu-lo en bosses al buit amb dos cullerots de brou fosc de vedella. Coeu-lo al buit a 75 ºC 21 h i refredeu-lo. 
  2. Si no teniu buit, coeu-lo de la manera tradicional: enforneu-lo a 200 ºC uns 20 min perquè agafi color i, tot seguit, abaixeu el foc a 80 ºC i deixeu-lo coure fins que sigui ben tendre. 
  3. Poseu el jarret al forn a 190 ºC amb una cassola petita 20 min, deixant-lo dret. Aneu regant el jarret amb el seu suc. Després de 20 min, traieu el suc i pinteu-lo amb el porto reduït perquè es glacegi, durant 8 o 10 min, fins que quedi daurat. 
  4. Lligueu la salsa amb mantega i, si convé, poseu-hi una mica de midó de blat de moro.
  5. Presenteu-lo sencer a taula i trossegeu-lo davant del comensal. Acompanyeu-lo amb les pomes cuites al forn.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

25 mai

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto