Troba la teva recepta

Preparació

  1. Peleu la carbassa. Guardeu-ne una mica per fer els xips, i la resta talleu-la a trossos i poseu-la en una cassola tapada amb aigua, sal i les llavors de comí, i deixeu-ho coure 10 min. Tritureu-la i reserveu-la.
  2. D’altra banda, talleu a làmines molt fines els trossos de carbassa que havíeu reservat. Assequeu-les amb paper de cuina i fregiu-les en abundant oli que no estigui gaire calent, ja que les cremaria. Poseu-les sobre paper de cuina perquè absorbeixin tot l’oli sobrer, saleu-les i reserveu-les.
  3. Peleu i talleu els plàtans a daus menuts. Salteu-los en una paella a foc mitjà amb una nou de mantega, sal i pebre, fins que quedin cuits.
  4. Talleu la llaminera a trossos no gaire grossos, salpebreu-los i passeu-los per la paella, a foc fort, amb un rajolí d’oli, procurant que no es cogui gaire l’interior.
  5. Serviu els trossos de llaminera acompanyats del puré de carbassa, els daus de plàtan i els xips de carbassa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jun

(R)Evolució a la cuina: la revolució del pa

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai - 21 jun

Jornades del Llagostí d'Alcanar 2019

Valorat i conegut arreu, durant un mes, el llagostí de l'Ebre serà el protagonista de les taules dels...

22 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

22-23 jun

Beach Market a l'hostal Empúries

L'Hostal Empúries celebra, per primera vegada, una edició de mercat a primera línia de mar, amb...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto