Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Preparació

Llaminera de porc a la planxa
Llaminera de porc a la planxa
  1. Salpebreu el porc i marqueu-lo a la planxa, al punt, amb una mica d’oli d’oliva.
  2. Coeu la patata i el sofregit al forn, 45 min, amb  força oli, ceba, sal, pebre i herbes.
  3. Passeu el formatge gorgonzola per la tempura i fregiu-lo.
  4. Emplateu el porc amb les patates i el sofregit al costat.
  5. Salseu-ho amb el pesto vermell i afegiu-hi el formatge fregit.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 263

TEMPTACIONS MÉS SALUDABLES

  • Idees per a les sobretaules dels més gurmets
  • Tamae Imachi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto