Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu un brou de verdura amb tots els ingredients habituals. Netegeu els lletons, deixeu-los dessagnar 12 h a la nevera.
  2. Submergiu-los en el brou fred i bulliu-los molt lentament 5 min; peleu-los i reserveu-los en el mateix brou. Un cop freds, escalopeu-los i enrossiu-los a la paella amb un petit raig d’oli d’oliva.
  3. A part, salteu la verdura tallada petiteta i salteu les vieires.
  4. Muntatge: munteu el plat intercalant trossos de vieira, de lletó i verduretes. Acabeu-ho amb una mica de julivert picat per sobre.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
293CUINA portada

AQUÍ NO ES LLENÇA RES! LES MILLORS IDEES PER APROFITAR ELS ALIMENTS

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Mar Gómez i Víctor Quintillà

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: