Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la ceba a mitges llunes i piqueu el gingebre i l’all a daus molt petits.
  2. En un bol barregeu la ceba juntament amb el gingebre, l’all, la salsa de soja, les fulles de llorer partides per la meitat, un rajolí d’oli d’oliva i un pessic de pebre negre. Afegiu-hi el llom de porc i deixeu-ho macerar durant un mínim d’una hora, donant-li la volta un parell de vegades.
  3. Traieu el llom de la maceració.
  4. En una cassola poseu un raig d’oli d’oliva i marqueu el llom a foc viu, per tots els cantons.
  5. Abaixeu el foc i afegiu-hi la barreja de la ceba, tapeu-ho i coeu-ho a foc baix durant uns 15-18 minuts (o fins que la carn estigui al punt). Doneu la volta a la carn un parell de vegades durant la cocció .
  6. Separeu la carn de la resta d’ingredients, i els tritureu amb l’ajuda d’un braç elèctric per tal que quedi una textura espessa (tipus salsa).
  7. Tasteu la salsa i la rectifiqueu de salsa de soja si és necessari.
  8. Talleu el llom a medallons.
  9. Poseu aigua a bullir amb sal i quan bulli cuineu l’arròs amb quinoa durant 16 minuts. Coleu-ho i reserveu-ho.
  10. Serviu el plat disposant uns talls de carn, la salsa de ceba per sobre i una guarnició d’arròs amb quinoa al costat. Decoreu el plat amb una mica de sèsam negre, sèsam marró i un toc de julivert sec.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: