Troba la teva recepta

Divendres vam assistir a l’últim taller del curs amb en Pep Nogué al Bonpreu. El taller era un monogràfic de cuina ràpida i saludable, ideal per a les vacances, una època durant la qual fa força mandra cuinar. Una de les receptes més senzilles i 'resultones' que ens va ensenyar van ser aquestes maduixes amb granissat de porto.

El missatge del Pep durant el taller va ser molt clar: estar de vacances no ha de significar menjar malament, però tampoc ens hem de complicar la vida amb receptes llargues i de grans coccions.  Les maduixes amb el granissat necessiten poca explicació. És evident que ha de quedar bo, oi? I ja veieu que més fàcil no pot ser… Així que ja no teniu excusa per gaudir d’unes postres boníssimes i refrescants quan torneu acalorats de la platja!

Preparació

  1. Poseu el porto a congelar el dia abans.
  2. Renteu i talleu els maduixots. Amaniu-los amb el sucre i la vainilla. Deixeu-los a la nevera 2 h.
  3. Raspeu el porto congelat. Serviu les maduixes amb el granissat de porto a sobre.

Més receptes amb Fruita

La pera (DOP Pera de Lleida) Sense
gluten

La pera (DOP Pera de Lleida)

Per L'Estel de la Mercè (Lleida)

Guacamole Oaxaca Ràpida i senzilla

Guacamole Oaxaca

Per Joan Bagur (Oaxaca)

20 minuts

Flam de coco d'Acapulco Ràpida i senzilla

Flam de coco d'Acapulco

Per Joan Bagur (Oaxaca)

25 minuts

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 ago

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

17 ago

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

18 ago

Mercat del Préssec d’Ordal 2018

A la plaça de Subirats de Sant Pau d’Ordal es podrà adquirir, tots els caps de setmana de juny,...

20 ago

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

Portada 218

BRUNCH MEDITERRANI: RECEPTES PER VIATJAR DE GRÈCIA AL MARROC

  • El Penedès que empeny
  • El gran restaurant d'hotel rejoveneix

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto