Troba la teva recepta

Divendres vam assistir a l’últim taller del curs amb en Pep Nogué al Bonpreu. El taller era un monogràfic de cuina ràpida i saludable, ideal per a les vacances, una època durant la qual fa força mandra cuinar. Una de les receptes més senzilles i 'resultones' que ens va ensenyar van ser aquestes maduixes amb granissat de porto.

El missatge del Pep durant el taller va ser molt clar: estar de vacances no ha de significar menjar malament, però tampoc ens hem de complicar la vida amb receptes llargues i de grans coccions.  Les maduixes amb el granissat necessiten poca explicació. És evident que ha de quedar bo, oi? I ja veieu que més fàcil no pot ser… Així que ja no teniu excusa per gaudir d’unes postres boníssimes i refrescants quan torneu acalorats de la platja!

Preparació

  1. Poseu el porto a congelar el dia abans.
  2. Renteu i talleu els maduixots. Amaniu-los amb el sucre i la vainilla. Deixeu-los a la nevera 2 h.
  3. Raspeu el porto congelat. Serviu les maduixes amb el granissat de porto a sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct

Tast de vins i recital de poesia

El restaurant Robert de Nola, a Caldes de Montbui, organitza un tast de vins acompanyat de productes de proximitat...

20 oct

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

29 set - 20 oct

Oktoberfest 2018

Entre el 29 de setembre i el 20 d'octubre, Calella s'omplirà de música, diversió i una oferta gastronòmica...

20 oct

Enotast. Preparem la Castanyada

Passa un matí de dissabte diferent aprenent a apreciar els productes amb DO d’Alella. Els adults podran...

Portada Cuina 220

CARBASSA: MOLT MÉS PODEROSA DEL QUE US IMAGINÀVEU!

  • Caçar bolets fora del bosc
  • Una mirada pròpia de la cuina de muntanya

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto