Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Amb les varetes elèctriques bateu els ous amb el sucre fins que siguin ben escumosos. Afegiu-hi la llet, la mel i, a continuació, l’oli, incorporant-lo poc a poc en forma de fil.
  2. Incorporeu la farina amb el llevat, la sal i la canyella tamisats. Incorporeu-hi la pell de taronja i bateu-ho durant 3 min més.
  3. Deixeu-ho reposar a la nevera com a mínim 1 h.
  4. Repartiu la massa en motlles de paper, omplint fins a 3/4 parts. Coeu-ho 10 min a 200 ºC amb el foc de baix i 10 min més a 190 ºC amb el foc de dalt i de baix.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 281

TOT EL SABOR DE L'ESTIU!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Maria Solivellas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: