Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu aigua a bullir amb sal i quan bulli cuineu l’arròs durant 18 minuts. Coleu-lo i reserveu-lo.
  2. Lamineu els grans d’all.
  3. En una paella poseu un rajolí d’oli d’oliva i quan estigui calent afegiu-hi l’all. Coeu-ho durant un parell de minuts.
  4. Afegiu-hi l’arròs i salteu-ho tot junt durant un parell de minuts. Reserveu-ho.
  5. En una paella sense oli, marqueu els magrets per la part del greix durant 4-5 minuts. Gireu els magrets i els coeu per l’altre costat durant 2 minuts. Reserveu els magrets.
  6. Talleu la pell d’una de les taronges a tires molt fines i prepareu el suc de les 3 taronges.
  7. En un cassó poseu el suc, la pell de la taronja i el sucre, i deixeu-ho coure a foc suau fins que la salsa redueixi.
  8. Talleu el magret a tires fines i serviu-lo amb la salsa de taronja per sobre, un toc de sal de Maldon i una guarnició d’arròs amb allada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: