Preparació
- Poseu aigua a bullir amb sal i quan bulli cuineu l’arròs durant 18 minuts. Coleu-lo i reserveu-lo.
- Lamineu els grans d’all.
- En una paella poseu un rajolí d’oli d’oliva i quan estigui calent afegiu-hi l’all. Coeu-ho durant un parell de minuts.
- Afegiu-hi l’arròs i salteu-ho tot junt durant un parell de minuts. Reserveu-ho.
- En una paella sense oli, marqueu els magrets per la part del greix durant 4-5 minuts. Gireu els magrets i els coeu per l’altre costat durant 2 minuts. Reserveu els magrets.
- Talleu la pell d’una de les taronges a tires molt fines i prepareu el suc de les 3 taronges.
- En un cassó poseu el suc, la pell de la taronja i el sucre, i deixeu-ho coure a foc suau fins que la salsa redueixi.
- Talleu el magret a tires fines i serviu-lo amb la salsa de taronja per sobre, un toc de sal de Maldon i una guarnició d’arròs amb allada.