Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu bé la carn amb all i julivert trinxats, els ous batuts i la molla de pa. Aneu fent boles petites amb la barreja, enfarineu-les i fregiu-les en una paella amb força oli. 
  2. Prepareu el sofregit amb la ceba ratllada, els tomàquets i una mica d’oli de fregir les mandonguilles. 
  3. Un cop fet el sofregit, poseu les mandonguilles, el brou i la sípia en una cassola de terra i deixeu que vagi fent xup-xup uns 30 min. 
  4. Afegiu-hi la picada feta amb alls, julivert, pa fregit i ametlles torrades. 
  5. Deixeu-ho coure tot plegat 10 min més i ja està a punt. Opcionalment, hi podeu afegir també pèsols fent-los coure juntament amb les mandonguilles, el brou i la sípia.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: