Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu les carns, els ous, els alls picats i el julivert picat en un bol. Afegiu-hi el pa ratllat, salpebreu-ho i mescleu-ho amb les mans, fins que quedin tots els ingredients ben barrejats.
  2. Formeu les mandonguilles amb la massa, de la mida que vulgueu, i deixeu-les reposar 15 min.
  3. Enfarineu les mandonguilles i fregiu-les en una cassola amb oli d’oliva ben calent, fins que agafin color. Traieu-les de la cassola i reserveu-les.
  4. A la mateixa cassola, prepareu un sofregit amb un raig d’oli i la ceba picada, a foc baix. Quan agafi color, poseu les pastanagues tallades a trossos i coeu-ho tot plegat 20 min abans d’afegir-hi el tomàquet, una cullerada de sucre i un polsim de sal. Deixeu-ho a foc mitjà 15 min, remenant-ho de tant en tant.
  5. Poseu les mandonguilles a la cassola amb el sofregit i coeu-ho 30 min a foc mitjà.
  6. Retireu les mandonguilles de la cassola i tritureu el sofregit perquè tingui una textura fina. Poseu les mandonguilles al plat i cobriu-les amb la salsa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: