Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu els xampinyons, traieu-ne el peu i ruixeu-los amb llimona. Poseu-los en una safata i enforneu-los 7 min pintats amb oli d’oliva.
  2. Netegeu els rovellons, trossegeu-los i salteu-los en una paella, amb unes gotes d’oli d’oliva.
  3. Salteu la ceba tendra, tallada molt petita. Quan estigui just daurada, afegiu-hi el búrgul i remeneu-ho uns minuts.
  4. Ompliu els xampinyons amb búrgul i poseu-hi els rovellons per sobre. Afegiu-hi unes tires fines de cibulet o de les fulles verdes de la ceba tendra. Salpebreu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
273CUINA Portada

CURRI A LA CATALANA!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Robert Lechuga i Anna Carbonell

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto