Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu les figues amb aigua sense treure’n les cues. Traieu-ne les cues i talleu-les a quarts. Poseu-les a la cassola on fareu la melmelada.
  2. Afegiu-hi el sucre i el suc de la llimona, tapeu-ho i deixeu-ho macerar a la nevera fins l’endemà.
  3. Poseu la cassola a foc viu i afegiu-hi els dos pebres. Remeneu-ho bé fins que s’hagi dissolt el sucre.
  4. Quan hagin passat 15 min de cocció, apagueu el foc i tritureu-ho tot.
  5. Apagueu el foc i deixeu-ho reposar una estona. Prepareu els pots i les tapes (prèviament rentats al rentaplats) per esterilitzar-los i ompliu-los. Tapeu-los i poseu-los en una olla amb aigua bullent, 20 min, per fer el buit.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: