Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu les figues amb aigua sense treure’n les cues. Traieu-ne les cues i talleu-les a quarts. Poseu-les a la cassola on fareu la melmelada.
  2. Afegiu-hi el sucre i el suc de la llimona, tapeu-ho i deixeu-ho macerar a la nevera fins l’endemà.
  3. Poseu la cassola a foc viu i afegiu-hi els dos pebres. Remeneu-ho bé fins que s’hagi dissolt el sucre.
  4. Quan hagin passat 15 min de cocció, apagueu el foc i tritureu-ho tot.
  5. Apagueu el foc i deixeu-ho reposar una estona. Prepareu els pots i les tapes (prèviament rentats al rentaplats) per esterilitzar-los i ompliu-los. Tapeu-los i poseu-los en una olla amb aigua bullent, 20 min, per fer el buit.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: