Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per blanquejar la llimona, talleu-la a rodanxes fines. Poseu-les en un cassó, cobriu-les amb aigua freda i deixeu-les al foc fins que bulli. Repetiu l’operació tres vegades. La tercera vegada ha de bullir 20 min, fins que la llimona sigui tova. Coleu-la i deixeu-la refredar.
  2. Per a la melmelada: piqueu la llimona ben petita. Barregeu-la amb l’aigua i 300 g de sucre. Poseu-ho al foc i bulliu-ho 20 min, remenant-ho sovint.
  3. Incorporeu-hi la pectina, barrejada amb els 30 g de sucre restants, i coeu-ho 5 min més.
  4. Ompliu els recipients fins a dalt de tot amb la melmelada, tapeu-los i capgireu-los, per tal de fer el buit i allargar-ne la conservació.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: