Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Elaboreu els panets de la mateixa manera que es fa el pa tradicional, afegint olives negres de la varietat empeltre esmicolades a la massa.
  2. Escaliveu els tomàquets i l’arengada (si és posible, al foc de llenya). Quan estiguin llestos, peleu els tomàquets i talleu-los en quatre parts, esmicoleu l'arengada i traieu-ne les espines.
  3. Traieu el pinyol de les olives i talleu el raïm a trossets.           

Per a l'oli emulsionat d'oliva empeltre

  1. Poseu l'oli verge amb la polpa de les olives en un got i tritureu-ho fins que quedi com un puré.

Per al muntatge i presentació

  1. Talleu la part de dalt dels panets i traieu-ne la molla, poseu-hi una mica d'arengada i de raïm, intercalats, i afegiu-hi un raig d’oli d’oliva.
  2. Escalfeu la miniclotxa i el tomàquet al forn uns minuts.
  3. Poseu els tomàquets escalivats amb un mini xarrup i al damunt un rajolí d’oli del puré d’oliva empeltre. Acabeu el plat amb un raig d'oli i uns grans de raïm moscatell per decorar.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

27 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

28 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

28 jun

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto