Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu la carn picada en un recipient gros i salpebreu-la. Afegiu-hi l’ou batut i l’orenga. Pasteu-ho molt bé amb les mans fins que quedi una massa homogènia.
  2. Amb un motlle rodó petit, agafeu la mida de l’hamburguesa. Per exemple, podeu fer servir la tapa d’un pot de conserva de vidre. Protegiu el motlle amb un plàstic film i poseu-hi una boleta de carn. Al centre, poseu-hi la 'sorpresa' que us vingui més de gust i tapeu-la amb una altra boleta de carn.
  3. Premeu bé les vores perquè no se’ns escapi el farcit i reserveu-ho. Continueu fent hamburgueses fins acabar tota la carn pastada.
  4. Demaneu ajuda a un adult per escalfar una paella amb una mica d’oli i coeu-hi les hamburgueses, a foc mitjà, pels dos costats.

El consell

Acompanyeu les hamburgueses amb patates al microones, patates fregides o xips de verdures (les podeu comprar als supermercats una mica grans). I no us oblideu del quètxup!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto