Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu una marinada barrejant l’oli i les herbes. Introduïu-hi la carn durant 3 h.
  2. En un cassó amb l’aigua calenta afegiu-hi el farro i deixeu-ho coure durant 10 min fins que es faci una massa espessa. Poseu-la en un motlle de plum cake i refredeu-la.
  3. Un cop freda talleu-la com si fossin patates fregides. Talleu la mitjana en 4 talls de 200 g, salpebreu-los i poseu-los a coure a la brasa (o bé a la graella elèctrica). Fregiu els bastonets de farro en oli abundant.
  4. Muntatge: emplateu la mitjana en una llosa calenta (o bé en un plat) i disposeu el farro sobre la mitjana. Empolseu-hi sal gruixuda i serviu-ho a l’acte.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: