Troba la teva recepta

Preparació

  1. Escalfeu el forn a 170 ºC amb calor a dalt i a baix.
  2. En un bol, tamiseu la farina, la sal i el llevat Royal. Reserveu-ho.
  3. En un altre bol, bateu la mantega amb el sucre fins a obtenir una crema homogènia. Afegiu-hi l'extracte de vainilla i unes gotes de colorant rosa. Barregeu-ho bé.
  4. Afegiu a aquesta barreja un terç dels ingredients secs i barregeu-ho, afegiu-hi un ou i barregeu-ho fins que quedi integrat. Afegiu-hi un terç més dels ingredients secs i barregeu-ho. Després, l'altre ou i torneu-ho a batre. Finalment, afegiu-hi la resta dels ingredients secs i barregeu-ho bé.
  5. Afegiu-hi la 'buttermilk' i bateu-ho fins que quedi integrada.
  6. Unteu un motlle rodó de 20 cm de diàmetre i aboqueu-hi la massa. Enforneu-ho uns 35 min.
  7. Un cop el pa de pessic estigui al punt, traieu-lo del forn i espereu uns minuts abans de desemmotllar-lo. Deixeu-ho refredar completament abans de decorar la mona.
  8. Per fer la crema de formatge, bateu bé tots els ingredients amb les varetes fins que obtingueu una crema homogènia. Ho podeu tenyir amb el color que més us agradi. (Jo vaig partir el pa de pessic per la meitat i el vaig farcir amb una bona quantitat de crema. La resta, la vaig utilitzar per cobrir el pastís. Ho vaig acabar decorant amb plomes, ous de xocolata i les figures de la Rapunzel i el Pascal.)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 jul

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

20 jul

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 jul

Biofira L'Ecològica de Solsona 2019

Coincidint amb la Setmana del Medi Ambient, que a Solsona se celebra del 15 al 21 de juliol, la ciutat acull una...

20 jul

Mercat Romà de Guissona 2019

Des de fa 23 anys, Guissona rememora el seu passat romà amb una festa on els visitants tenen l’oportunitat...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto