Troba la teva recepta

Preparació

  1. Escalfeu el forn a 170 ºC amb calor a dalt i a baix.
  2. En un bol, tamiseu la farina, la sal i el llevat Royal. Reserveu-ho.
  3. En un altre bol, bateu la mantega amb el sucre fins a obtenir una crema homogènia. Afegiu-hi l'extracte de vainilla i unes gotes de colorant rosa. Barregeu-ho bé.
  4. Afegiu a aquesta barreja un terç dels ingredients secs i barregeu-ho, afegiu-hi un ou i barregeu-ho fins que quedi integrat. Afegiu-hi un terç més dels ingredients secs i barregeu-ho. Després, l'altre ou i torneu-ho a batre. Finalment, afegiu-hi la resta dels ingredients secs i barregeu-ho bé.
  5. Afegiu-hi la 'buttermilk' i bateu-ho fins que quedi integrada.
  6. Unteu un motlle rodó de 20 cm de diàmetre i aboqueu-hi la massa. Enforneu-ho uns 35 min.
  7. Un cop el pa de pessic estigui al punt, traieu-lo del forn i espereu uns minuts abans de desemmotllar-lo. Deixeu-ho refredar completament abans de decorar la mona.
  8. Per fer la crema de formatge, bateu bé tots els ingredients amb les varetes fins que obtingueu una crema homogènia. Ho podeu tenyir amb el color que més us agradi. (Jo vaig partir el pa de pessic per la meitat i el vaig farcir amb una bona quantitat de crema. La resta, la vaig utilitzar per cobrir el pastís. Ho vaig acabar decorant amb plomes, ous de xocolata i les figures de la Rapunzel i el Pascal.)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 jul

VI VinyaSons Ametller Origen

El VinyaSons Ametller Origen d'enguany presenta 12 experiències en què conflueixen la gastronomia, el...

22 jul

Mercat del Préssec d’Ordal 2018

A la plaça de Subirats de Sant Pau d’Ordal es podrà adquirir, tots els caps de setmana de juny,...

18-22 jul

1r Concurs de Truita de Patates de l'Alt Poble-sec

Del 18 al 22 de juliol el barri de l'Alt Poble-sec de Barcelona celebra la festa major i, per primera vegada inclou...

22 jul

Tasta el Masnou

Tasta el Masnou és una activitat experiencial complementària a l’itinerari guiat 'El Masnou, terra...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto