Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu les mongetes en remull la nit abans. Escorreu-les i coeu-les en una cassola, amb aigua nova, un gra d’all i el llorer, fins que estiguin tendres.
  2. Poseu les nyores, obertes, en aigua tèbia.
  3. En una cassola, fregiu, amb una mica d’oli, la cua del llamàntol trossejada. Retireu-la i, en el mateix oli, fregiu a foc lent la ceba, els alls trossejats i la carn de les nyores, 5 min. Afegiu-hi els crancs, les galeres i el cap del llamàntol, trossejat. Flamegeu-ho amb conyac i afegiu-hi la polpa dels tomàquets, ratllada o tallada petita. Deixeu-ho coure fins que la salsa estigui feta. Passeu-ho tot pel colador xinès i premeu-ho bé.
  4. Coeu les pinces del llamàntol amb aigua i sal, uns minuts. Esclovelleu les pinces i la cua.
  5. Poseu les mongetes amb la salsa, la cua i les pinces de llamàntol, i coeu-ho uns minuts.

 

 

 

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 252

TOT UN MÓN DE CRESTES!

  • Tendències
  • Pere Carrió

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto