Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una cassola, deixeu reposar les mongetes, cobertes amb aigua abundant, tota la nit.
  2. L’endemà, renteu-les i feu-les coure a foc lent, a la cassola, amb aigua neta abundant, la ceba, la cabeça d’alls, el pebrot verd, el jarret, l’os de l'espinada, un pessic de sal, el pebre vermell i un bon raig d’oli d’oliva.
  3. Deixeu-ho coure 2 h i afegiu-hi el xoriço i el bacó. Deixeu-ho coure 10 min més i serviu-ho.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 287

L'HORA LILA. UN MENÚ DELICIÓS PER CELEBRAR EL TALENT FEMENÍ

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Casals

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: