Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu el morro a dauets, poseu-lo en una plàtera de forn amb paper antiadherent a sota i tireu-hi una mica de sal fumada. Feu-lo coure unes 2 h a 150 ºC. Durant la cocció el morro de porc anirà deixant greix i s’anirà fent cruixent. 
  2. Per a les patates: poseu les patates amb pell en una olla cobertes d’aigua calenta. Bulliu-les fins que en punxar-les s’obrin. Escorreu-les, peleu-les i passeu-les pel passapuré o aixafeu-les amb una forquilla. 
  3. Afegiu-hi sal fumada i quatre cullerades d’oli d’oliva. Tasteu-ho i rectifiqueu-ho. 
  4. Muntatge: poseu les tapes en platets o cassoletes amb un llit gruixut de parmentier, escampeu-hi els trossets de morro pel damunt i amaniu-ho amb el pebre vermell i un rajolí d’oli. Serviu-ho ben calent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: