Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu el bacallà a la bossa amb un rajolí d’oli d’oliva, la farigola i el mig gra d’all, i envaseu-ho al buit.
  2. Poseu-ho en una olla amb aigua bullent, 10 min.
  3. En una paella, salteu els bolets amb una mica d’oli.
  4. En una paella, salteu els espàrrecs amb una mica d’oli i afegiu-hi els bolets.
  5. Escalfeu la reducció de fons de carn.
  6. Muntatge: traieu el bacallà de la bossa. Al mig del plat, poseu-hi el saltat i salseu-ho amb la reducció. Afegiu-hi el morro de bacallà. Acabeu-ho amb julivert francès, cerfull, porradell…

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 277

TERRINES. EL CLÀSSIC QUE TORNA

  • Plats del mes
  • Jo Baixas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto