Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Incorporeu en una batedora les dues farines, el llevat, el parmigiano reggiano ratllat, la farigola fresca i barregeu-ho a baixa velocitat, afegint-hi aigua i oli d'oliva.
  2. Pasteu-ho fins aconseguir una massa llisa i elàstica i afegiu-hi la sal quan ja el tingueu gairebé pastat.
  3. Col·loqueu la massa en un recipient i deixeu que pugi fins que es dupliqui, cobrint-la amb paper film.
  4. Passat aquest temps, dividiu la massa en 12 trossos del mateix pes i doneu-los forma de bola. 
  5. Col·loqueu les boles dins d'uns motlles untats amb un rajolí d'oli. Feu una creu en la superfície de cada bola i col·loqueu un tomàquet 'cherry' a dalt. Cobriu-ho amb un drap humit i deixeu-ho reposar durant 30 minuts.
  6. Enforneu-les en un forn preescalfat a 180 ºC durant 20 minuts.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: