Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu l’oli de gira-sol a 80 ºC amb els brins de safrà i deixeu-ho macerar un mínim de 24 h.
  2. Al got de la trituradora, poseu-hi un ou, una punta de sal i el suc de mitja llimona; sense parar de muntar-ho, afegiu-hi l’oli de safrà a poc a poc, fins a formar una maionesa.
  3. Traieu les vieires de la closca i poseu-les en un bol amb aigua freda, glaçons i un punt de sal, i deixeu-les reposar 30 min.
  4. Espremeu el suc de la llimona i de la llima i barregeu-lo amb el vinagre d’arròs. Afegiu-hi un punt de sal i pebre negre acabat de moldre.
  5. Afegiu-hi les vieires netes i deixeu-ho macerar 30 min. Traieu-ho i escorreu-ho.
  6. Talleu el pa de sègol a dauets.
  7. Munteu els mossos de vieira en les petxines o en unes culleres. Poseu una base de maionesa a la cullera, a sobre primer les vieires i després, els ous de salmó, i acabeu-ho repartint-hi els daus de pa de sègol i els brots verds.
  8. Serviu-ho de seguida.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: