Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per als xips de moniato, peleu-lo i talleu-lo a rodanxes de 2 mm de gruix.
  2. Escalfeu l’oli i, quan estigui a uns 170 ºC de temperatura, aneu-hi fregint les rodelles de moniato. A mesura que vagin quedant rosses, traieu-les amb compte i poseu-les en un paper absorbent perquè alliberin tot el greix.
  3. Poseu l’altre moniato al forn en una safata amb un dit de sal gruixuda. Escaliveu-lo a 160 ºC. Traieu-lo del forn i emboliqueu-lo uns minuts perquè quedi tovet. Peleu-lo.
  4. Escalfeu la llet amb un raig d’oli d’oliva i afegiu-hi la carn de moniato. Deixeu-ho coure 1 min, poseu-ho a punt de sal i tritureu-ho. Deixeu-ho refredar.
  5. Tempereu la mousse i poseu-la en una mànega de pastisseria. Talleu el codonyat a daus d’1 cm de gruix.
  6. Introduïu també en un mànega el puré de moniato i munteu l’aperitiu.
  7. En una copa de còctel individual, poseu-hi un fons de puré de moniato escalivat; al damunt de cada copa repartiu-hi la mousse d'ànec, i, a sobre de la mousse, poseu-hi els daus de codonyat. Per acabar, uns cruixents de moniato fregits.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: