Troba la teva recepta

Dissabte l’Aina va fer la seva primera comunió i ho vam celebrar amb un sopar per a tota la família. Ja feia dies que havíem triat quines postres volia, uns vasets de mousse de llimona i crema de fruita de la passió, que presentats individuals van quedar molt bonics.

L’Aina és poc llaminera i sovint ni tan sols tasta els pastissos. Però com que el sopar era en honor seu, vaig voler fer unes postres al seu gust. El seu dolç preferit és el gelat de llimona, de manera que vam pensar que aquests vasets li agradarien prou. El resultat va ser excel·lent i va tenir molt èxit: lleuger i refrescant gràcies als cítrics, la combinació de la crema amb la mousse queda molt bona, tant per les textures com pels sabors. Totalment recomanable!

Preparació

  1. Per a la crema: dissoleu la Maizena en un rajolí de suc fred. En un cassó al foc, escalfeu la resta del suc amb el sucre.
  2. A part, barregeu els ous amb la Maizena. Afegiu-hi el suc calent, barregeu-ho i coleu-ho.
  3. Torneu a posar la crema al foc, remenant-ho sense parar. Quan arrenqui a bullir, traieu-ho del foc i repartiu-ho a les copes de servir. Deixeu-ho refredar i reserveu-ho a la nevera.
  4. Per a la mousse: hidrateu la gelatina en aigua freda. Escalfeu una mica de llet i foneu-hi la gelatina.
  5. Barregeu el suc de llimona, la pell ratllada ben fina i la gelatina fosa.
  6. Munteu les clares a punt de neu amb el sucre i incorporeu-les amb suavitat a la preparació anterior. Semimunteu la nata amb el sucre i incorporeu-la amb suavitat a la mousse.
  7. Repartiu la mousse sobre la crema i reserveu-la a la nevera un mínim de 4 h. Decoreu-la i serviu-la ben fresca.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 set

La Verema del Cava 2018

Amb l’arribada de la verema, onze cellers del Cava s’han unit sota la coordinació de l’Institut...

17-23 set

Hotels amb DO

Del 17 al 23 de setembre, 21 hotels emblemàtics i amb història de Barcelona ofereixen, per setè...

23 set

El Masnou, Terra de Mar

Edificis modernistes, una casa d'indians molt singular, llegendes i una munió de vivències configuren...

21-23 set

Fira de l’Ametlla de Vilagrassa 2018

La situació estratègica de Vilagrassa, al peu del camí ral, li va valdre l’any 1185 la concessió...

Portada Cuina 219

HAMBURGUESA: ENS DEIXEM CAURE EN LA TEMPTACIÓ CÀRNIA

  • Un passeig per Formentera
  • Veïns del bo i millor del Parc Agrari

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto