Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Preparació

  1. Per a la crema: dissoleu la Maizena en un rajolí de suc fred. En un cassó al foc, escalfeu la resta del suc amb el sucre.
  2. A part, barregeu els ous amb la Maizena. Afegiu-hi el suc calent, barregeu-ho i coleu-ho.
  3. Torneu a posar la crema al foc, remenant-ho sense parar. Quan arrenqui a bullir, traieu-ho del foc i repartiu-ho a les copes de servir. Deixeu-ho refredar i reserveu-ho a la nevera.
  4. Per a la mousse: hidrateu la gelatina en aigua freda. Escalfeu una mica de llet i foneu-hi la gelatina.
  5. Barregeu el suc de llimona, la pell ratllada ben fina i la gelatina fosa.
  6. Munteu les clares a punt de neu amb el sucre i incorporeu-les amb suavitat a la preparació anterior. Semimunteu la nata amb el sucre i incorporeu-la amb suavitat a la mousse.
  7. Repartiu la mousse sobre la crema i reserveu-la a la nevera un mínim de 4 h. Decoreu-la i serviu-la ben fresca.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 261

UN ESTIU PER MENJAR-TE'L

  • Plats del mes
  • Mariano Gonzalvo

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto