Troba la teva recepta

Dissabte l’Aina va fer la seva primera comunió i ho vam celebrar amb un sopar per a tota la família. Ja feia dies que havíem triat quines postres volia, uns vasets de mousse de llimona i crema de fruita de la passió, que presentats individuals van quedar molt bonics.

L’Aina és poc llaminera i sovint ni tan sols tasta els pastissos. Però com que el sopar era en honor seu, vaig voler fer unes postres al seu gust. El seu dolç preferit és el gelat de llimona, de manera que vam pensar que aquests vasets li agradarien prou. El resultat va ser excel·lent i va tenir molt èxit: lleuger i refrescant gràcies als cítrics, la combinació de la crema amb la mousse queda molt bona, tant per les textures com pels sabors. Totalment recomanable!

Preparació

  1. Per a la crema: dissoleu la Maizena en un rajolí de suc fred. En un cassó al foc, escalfeu la resta del suc amb el sucre.
  2. A part, barregeu els ous amb la Maizena. Afegiu-hi el suc calent, barregeu-ho i coleu-ho.
  3. Torneu a posar la crema al foc, remenant-ho sense parar. Quan arrenqui a bullir, traieu-ho del foc i repartiu-ho a les copes de servir. Deixeu-ho refredar i reserveu-ho a la nevera.
  4. Per a la mousse: hidrateu la gelatina en aigua freda. Escalfeu una mica de llet i foneu-hi la gelatina.
  5. Barregeu el suc de llimona, la pell ratllada ben fina i la gelatina fosa.
  6. Munteu les clares a punt de neu amb el sucre i incorporeu-les amb suavitat a la preparació anterior. Semimunteu la nata amb el sucre i incorporeu-la amb suavitat a la mousse.
  7. Repartiu la mousse sobre la crema i reserveu-la a la nevera un mínim de 4 h. Decoreu-la i serviu-la ben fresca.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jul

Aplec del Romesco

Cada tercer dissabte de juliol, la plaça Major d'aquest municipi de la Conca de Barberà s'omple de gom...

21 jul

II Biofira L'Ecològica de Solsona

Després d’anys de programacions paral·leles, enguany la Setmana del Medi Ambient i la Biofira...

21 jul

TastaQmarca 2018

Enguany és la tercera ocasió en que, amb motiu de la Fira de Sant Jaume, Prats de Lluçanès...

21 jul

Mercat Romà de Iesso 2018

Passeja per Guissona i descobreix de manera lúdica i festiva com podia ser la vida a les ciutats de l’antiga...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto