Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Passeu els musclos per aigua i poseu-los en una olla al foc amb un petit raig d’aigua, tapats. Deixeu que s’obrin.
  2. Traieu-los del foc i aboqueu-los en una plàtera perquè es refredin. Separeu les closques, traieu-los els filaments i reserveu-los.
  3. Escaliveu dos tomàquets i els alls.
  4. En una olla amb aigua, escaldeu els tomàquets. Refredeu-los, peleu-los, traieu-ne les llavors i talleu-ne la polpa a daus de 0,5 cm.
  5. En un morter, piqueu les avellanes i les ametlles torrades amb sal. Afegiu-hi els tomàquets i els alls escalivats i pelats i la polpa dels pebrots de romesco, i feu-ne una pasta. Incorporeu-hi un xic d’aigua de la cocció. Lligueu-ho amb oli i un rajolí de vinagre. Saleu-ho.
  6. Poseu oli a escalfar. Talleu rodelles fines de ceba tendra, enfarineu-les i fregiu-les. Poseu un fons d'enciam amb els musclos a dins de la closca. Al damunt, poseu-hi uns daus de tomàquet, romesco i un parell de rodelles de ceba cruixent. Acabeu-ho amb unes fulles de cerfull.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto