Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Sofregiu la ceba tendra picada, el pebrot verd tallat a daus i el gra d’all, picat.
  2. Quan sigui cuit, afegiu-hi vi blanc i espereu que l’absorbeixi.
  3. Afegiu-hi tomàquet i coeu-ho 10 minuts més a foc baix.
  4. Poseu-hi el pebre vermell i remeneu-ho perquè s’integri tot.
  5. Incorporeu els musclos i espereu que s'obrin. Quan estiguin a punt, poseu-hi una mica de julivert picat i serviu-ho. No us hi caldrà sal!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: