Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Tot el que necessiteu per fer un vermut brutal a casa

Les instruccions per convertir-se en un autèntic mestre del vermut

Fem un vermut?

Fem un vermut?

No hi ha res millor que fer el vermut, amb els amics o la família, assegut a la terrassa d'un bar. Els darrers mesos, però, hem comprovat que fer-lo al balcó de casa tampoc està gens malament. Si heu decidit alternar els vermuts als bars amb els casolans, no us perdeu aquesta llista. Hi trobareu els ingredients i instruccions per fer un vermut brutal. 

La Masrojana

Encetem el vermut a casa amb unes bones olives de proximitat. Aquesta empresa familiar elabora especialitats d'olives regionals del Priorat, la Ribera d'Ebre i la Terra Alta, respectant els processos tradicionals.

Ca Rosset

La fruita seca no pot faltar en un bon vermut. Hem triat avellanes torrades del camp de Tarragona, conreades, recol·lectades i torrades al punt per Ca Rosset.

Casa Mariol

L'estrella del nostre aperitiu. Blanc o negre, el vermut de Casa Mariol, originari de Batea (Terra Alta), és una aposta segura. La botiga a Barcelona és a Sagrada Família.

Espinaler

És la salsa imprescindible per amanir la teca del vermut, siguin escopinyes o xips. I la d'aquesta empresa maresmenca, de recepta familiar, és un clàssic indiscutible.

Patates Torres

Les xips formen part de l'imaginari dels aperitius, però cal que la matèria primera sigui de primera qualitat per assegurar-nos l'èxit.

Sanmy

El sifó Geiser és una de les naus capitanes d'aquesta firma vallesana, que n'elabora des de finals del segle XIX amb una recepta centenària. Bombolles que alegren el got de vermut.

Can Rot-Xardà

Les llaunes de conserves del mar també són un element clau de l'aperitiu; hem triat unes escopinyes al natural, però també ens servirien unes cloïsses o uns musclos, és clar. 

Casa Sendra

Arrodonim el vermut amb un embotit i ens decantem per una llonganissa semicular, que està amanida únicament amb pebre blanc molt i sal, cosa que li dóna un gust molt suau al paladar.

Anxoves de l'Escala

Què seria del vermut dels diumenges sense les anxoves? Els filets en oli de les Anxoves de l’Escala són tradicionals i de gust gurmet.

Molí de Ger

Apostem per un formatge pirinenc de llet de vaca, conservat amb oli d'oliva verge i herbes aromàtiques, de gust lacti i textura tova. Boníssim! 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: