Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Tot el que necessiteu per fer un vermut brutal a casa

Les instruccions per convertir-se en un autèntic mestre del vermut

Vermut casolà

Vermut casolà

No hi ha res millor que fer el vermut, amb els amics o la família, assegut a la terrassa d'un bar. Els darrers mesos, però, hem comprovat que fer-lo al balcó de casa tampoc està gens malament. Si heu decidit alternar els vermuts als bars amb els casolans, no us perdeu aquesta llista. Hi trobareu els ingredients i instruccions per fer un vermut brutal. 

La Masrojana

Encetem el vermut a casa amb unes bones olives de proximitat. Aquesta empresa familiar elabora especialitats d'olives regionals del Priorat, la Ribera d'Ebre i la Terra Alta, respectant els processos tradicionals.

Ca Rosset

La fruita seca no pot faltar en un bon vermut. Hem triat avellanes torrades del camp de Tarragona, conreades, recol·lectades i torrades al punt per Ca Rosset.

Casa Mariol

L'estrella del nostre aperitiu. Blanc o negre, el vermut de Casa Mariol, originari de Batea (Terra Alta), és una aposta segura. La botiga a Barcelona és a Sagrada Família.

Espinaler

És la salsa imprescindible per amanir la teca del vermut, siguin escopinyes o xips. I la d'aquesta empresa maresmenca, de recepta familiar, és un clàssic indiscutible.

Patates Torres

Les xips formen part de l'imaginari dels aperitius, però cal que la matèria primera sigui de primera qualitat per assegurar-nos l'èxit.

Sanmy

El sifó Geiser és una de les naus capitanes d'aquesta firma vallesana, que n'elabora des de finals del segle XIX amb una recepta centenària. Bombolles que alegren el got de vermut.

Can Rot-Xardà

Les llaunes de conserves del mar també són un element clau de l'aperitiu; hem triat unes escopinyes al natural, però també ens servirien unes cloïsses o uns musclos, és clar. 

Casa Sendra

Arrodonim el vermut amb un embotit i ens decantem per una llonganissa semicular, que està amanida únicament amb pebre blanc molt i sal, cosa que li dóna un gust molt suau al paladar.

Anxoves de l'Escala

Què seria del vermut dels diumenges sense les anxoves? Els filets en oli de les Anxoves de l’Escala són tradicionals i de gust gurmet.

Molí de Ger

Apostem per un formatge pirinenc de llet de vaca, conservat amb oli d'oliva verge i herbes aromàtiques, de gust lacti i textura tova. Boníssim! 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

15 ago

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

27 ago

Tast maridatge de formatges i vins de les Vinyes del Convent

Els dies 13 i 27 d’agost, el sommelier Javier Campo dirigirà un tast de formatges i vins...

29 ago

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto