Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la base: separeu la galeta del farcit. Reserveu el farcit per després.
  2. Tritureu la galeta i el sucre amb un robot de cuina. Incorporeu-hi la mantega fosa i barregeu-ho fins a obtenir una massa homogènia. Escampeu-ho per tota la base d’un motlle desemmotllable.
  3. Reserveu-ho a la nevera.
  4. Per al pastís: hidrateu la gelatina en aigua freda.
  5. Escalfeu la llet ben calenta i aboqueu-la sobre la xocolata. Barregeu-ho fins que es fongui tota. Afegiu-hi la gelatina hidratada i escorreguda i barregeu-ho bé.
  6. Afegiu-hi el sucre, la vainilla, el farcit de les galetes i el formatge i tritureu-ho bé amb el túrmix fins que quedi ben fi.
  7. A part, semimunteu la nata i incorporeu-la amb suavitat a la barreja anterior. Aboqueu-ho dins el motlle sobre la base de galeta i repartiu per dins 4 o 5 mini Oreo a trossets. Reserveu-ho a la nevera unes hores per tal que qualli.
  8. Per desemmotllar-ho, passeu un ganivet calent per tot el voltant. Si en teniu, és molt pràctic utilitzar acetat per cobrir la paret del motlle.
  9. Decoreu el pastís amb la resta de mini Oreo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: