Consells de cuina La Vanguardia

Fa uns dies va ser l’aniversari de la meva fillola Olga, que va fer 14 anys. A l’Olga li agraden molt els pastissos de formatge i les galetes Oreo, i em va semblar que amb aquest pastís li encertaria molt el gust. El pastís va ser un èxit total, fins i tot va entusiasmar la Laia, de 18 mesos, que va resultar ser una fan de les galetes Oreo! 

Preparació

  1. Per a la base: separeu la galeta del farcit. Reserveu el farcit per després.
  2. Tritureu la galeta i el sucre amb un robot de cuina. Incorporeu-hi la mantega fosa i barregeu-ho fins a obtenir una massa homogènia. Escampeu-ho per tota la base d’un motlle desemmotllable.
  3. Reserveu-ho a la nevera.
  4. Per al pastís: hidrateu la gelatina en aigua freda.
  5. Escalfeu la llet ben calenta i aboqueu-la sobre la xocolata. Barregeu-ho fins que es fongui tota. Afegiu-hi la gelatina hidratada i escorreguda i barregeu-ho bé.
  6. Afegiu-hi el sucre, la vainilla, el farcit de les galetes i el formatge i tritureu-ho bé amb el túrmix fins que quedi ben fi.
  7. A part, semimunteu la nata i incorporeu-la amb suavitat a la barreja anterior. Aboqueu-ho dins el motlle sobre la base de galeta i repartiu per dins 4 o 5 mini Oreo a trossets. Reserveu-ho a la nevera unes hores per tal que qualli.
  8. Per desemmotllar-ho, passeu un ganivet calent per tot el voltant. Si en teniu, és molt pràctic utilitzar acetat per cobrir la paret del motlle.
  9. Decoreu el pastís amb la resta de mini Oreo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 abr - 20 mai

Ganxotapes de Primavera 2018

Del 27 d’abril al 20 de maig, Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) celebra una de les activitats...

19-20 mai

XI Arrels del Vi

La fira vitivinícola Arrels del Vi compta amb la presència de 25 cellers de la DO Empordà i un celler...

20 mai

Vins i Sons 2018

L'Associació de Vins de la Vall del Riu Corb celebra un cicle de concerts vermut que tenen lloc en diversos...

16 feb - 21 mai

Beehave a la Fundació Miró

No és cap secret que la desaparició de les abelles suposaria un autèntic cataclisme per al nostre planeta,...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto