Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al caramel d’or: coeu a 120 ºC el sucre, la glucosa i l’aigua, i al final afegiu-hi una mica d’or en pols.
  2. Per a l’ou escumat: bulliu l’aigua amb un rajolí de vinagre, coeu els ous de guatlla sense closca 1 min, i tot seguit refredeu-los amb gel.
  3. Per a les patates: bulliu les patates pelades i ratllades ben primes i passeu-les pel passapuré.
  4. Traieu la pell de la botifarra, talleu-la una mica i salteu-la, desfeu-la i barregeu-la amb la patata, i rectifiqueu-ho de sal, pebre i oli d’oliva.
  5. Muntatge: en un cèrcol, poseu les patates emmascarades, i al damunt, l’ou escumat, una làmina de caramel d’or i ho escalfeu al forn o a la salamandra 1 min. Per arrodonir el plat, podeu afegir-hi tires de porradell, sal Maldon, una reducció de vi dolç i flors.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: