Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu el pa congelat a làmines fines i al llarg, amb una màquina per tallar embotits. Enrotlleu cada làmina al voltant de dos tubs metàl·lics (de 2 cm de diàmetre x 15 cm de llarg). Torreu-les al forn i reserveu-les.
  2. Renteu, talleu i tritureu, en una batedora, els tomàquets amb sal. Coleu-ho i reserveu-ne 250 g per al caviar.
  3. Per al caviar de tomàquet: passeu el puré de tomàquet per un colador fi fins a obtenir-ne els 250 g i afegiu-hi l’alginat. Barregeu-ho amb la batedora elèctrica. Deixeu-ho reposar 12 h.
  4. Per al bany: dissoleu l’aigua amb el clorur càlcic i deixeu-ho reposar 1 h.
  5. Introduïu la mescla d’aigua i clorur càlcic en una cubeta. Aboqueu aigua mineral en una altra cubeta.
  6. Ompliu una xeringa amb la barreja de tomàquet i alginat. Poseu-ho gota a gota en el bany d’aigua i clorur.
  7. Deixeu-ho gelificar 1 min i retireu el caviar amb la cullera coladora per a esferificacions (cullera amb forats).
  8. Submergiu el caviar en el bany d’aigua, traieu-lo i reserveu-lo en oli en un recipient hermètic a la nevera.
  9. Serviu els talls de pernil sobre les làmines de pa untades amb oli i el caviar de tomàquet al damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: