Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al bescuit de pastanaga: en un bol, barregeu la pastanaga ratllada, el suc, l’aigua, l’interior de la vainilla i l’oli.
  2. En un altre recipient, poseu-hi la resta d’ingredients secs i, després, barregeu les dues parts.
  3. Ompliu amb la barreja un motlle rectangular, de plum-cake, untat d’oli i farina.
  4. Enforneu-lo uns 45 min a 175 ºC. Deixeu refredar el pa de pessic i talleu-lo a rectangles petits.
  5. Per al gelat de coco: en un cassó, barregeu la llet de coco amb el coco ratllat i la fructosa, i escalfeu-ho fins a portar-ho a ebullició. Deixeu-ho refredar i incorporeu-hi la crema de soja, prèviament batuda.
  6. Poseu-ho al congelador i bateu-ho amb una batedora cada 30 min.
  7. Per a la crema de taronja: barregeu tots els ingredients en fred i no pareu de remenar-los, a foc lent, fins a obtenir una textura cremosa i brillant. Quan s’hagi refredat, reserveu-ho a la nevera.
  8. Per a les làmines de pastanaga: feu un xarop amb l’aigua, la fructosa i la vainilla oberta. Escalfeu-ho fins que es redueixi i traieu-ho del foc. Després, confiteu les làmines de pastanaga uns minuts.
  9. Poseu un rectangle de bescuit al plat i, amb l’ajuda d’una mànega, escampeu-hi la crema pel damunt.
  10. Decoreu els plat amb uns quants grills de taronja i els encenalls de coco.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

05 des

VI Jornades Gastronòmiques del Brou a Menorca

Per sisè any consecutiu, l’Associació Menorquina de Bars, Restaurants i Cafeteries organitza "El...

07 des

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

22 nov - 08 des

VII Jornades Gastronòmiques del Romesco

Del 22 de novembre al 8 de desembre, Cambrils celebra una nova edició de les Jornades Gastronòmiques...

08 des

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

Portada 234 Neta

SNACKS DE NADAL PER COMENÇAR BÉ EL GRAN DINAR DE L'ANY

  • Més enllà de Sant Esteve
  • Quan no canviar és l'opció transgressora

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto