Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al bescuit de pastanaga: en un bol, barregeu la pastanaga ratllada, el suc, l’aigua, l’interior de la vainilla i l’oli.
  2. En un altre recipient, poseu-hi la resta d’ingredients secs i, després, barregeu les dues parts.
  3. Ompliu amb la barreja un motlle rectangular, de plum-cake, untat d’oli i farina.
  4. Enforneu-lo uns 45 min a 175 ºC. Deixeu refredar el pa de pessic i talleu-lo a rectangles petits.
  5. Per al gelat de coco: en un cassó, barregeu la llet de coco amb el coco ratllat i la fructosa, i escalfeu-ho fins a portar-ho a ebullició. Deixeu-ho refredar i incorporeu-hi la crema de soja, prèviament batuda.
  6. Poseu-ho al congelador i bateu-ho amb una batedora cada 30 min.
  7. Per a la crema de taronja: barregeu tots els ingredients en fred i no pareu de remenar-los, a foc lent, fins a obtenir una textura cremosa i brillant. Quan s’hagi refredat, reserveu-ho a la nevera.
  8. Per a les làmines de pastanaga: feu un xarop amb l’aigua, la fructosa i la vainilla oberta. Escalfeu-ho fins que es redueixi i traieu-ho del foc. Després, confiteu les làmines de pastanaga uns minuts.
  9. Poseu un rectangle de bescuit al plat i, amb l’ajuda d’una mànega, escampeu-hi la crema pel damunt.
  10. Decoreu els plat amb uns quants grills de taronja i els encenalls de coco.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct

III Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l'Arròs de Tardor

Com ja es tradició, el poble tarragoní de Mont-roig del Camp i Miami Platja celebra unes jornades dedicades...

18-20 oct

Fira de Sant Ermengol 2019

La Seu d’Urgell celebra una nova edició de la mil·lenària Fira de Sant Ermengol, en el marc...

20 oct

'Cosa/Cos' de Les Impuxibles

A través d'un poemari en viu, una selecció personal de poemes de dones, es visibilitza el procés...

19-20 oct

Fira del Bolet i el Boletaire 2019

Els boletaires solsonins tornen a collir dels boscos de la seva comarca els productes estrella de la zona per omplir,...

Portada Cuina 232

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto