Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al bescuit de pastanaga: en un bol, barregeu la pastanaga ratllada, el suc, l’aigua, l’interior de la vainilla i l’oli.
  2. En un altre recipient, poseu-hi la resta d’ingredients secs i, després, barregeu les dues parts.
  3. Ompliu amb la barreja un motlle rectangular, de plum-cake, untat d’oli i farina.
  4. Enforneu-lo uns 45 min a 175 ºC. Deixeu refredar el pa de pessic i talleu-lo a rectangles petits.
  5. Per al gelat de coco: en un cassó, barregeu la llet de coco amb el coco ratllat i la fructosa, i escalfeu-ho fins a portar-ho a ebullició. Deixeu-ho refredar i incorporeu-hi la crema de soja, prèviament batuda.
  6. Poseu-ho al congelador i bateu-ho amb una batedora cada 30 min.
  7. Per a la crema de taronja: barregeu tots els ingredients en fred i no pareu de remenar-los, a foc lent, fins a obtenir una textura cremosa i brillant. Quan s’hagi refredat, reserveu-ho a la nevera.
  8. Per a les làmines de pastanaga: feu un xarop amb l’aigua, la fructosa i la vainilla oberta. Escalfeu-ho fins que es redueixi i traieu-ho del foc. Després, confiteu les làmines de pastanaga uns minuts.
  9. Poseu un rectangle de bescuit al plat i, amb l’ajuda d’una mànega, escampeu-hi la crema pel damunt.
  10. Decoreu els plat amb uns quants grills de taronja i els encenalls de coco.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 mar

Taller sobre els fonaments de la cuina: els llegums

Parlareu de l'àmplia varietat de llegums que tenim al nostre abast a l'hora de comprar i cuinar. Us Explicaran...

28 mar

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

29 mar

Taller de pa de llavors i pizzes sense gluten

Sabeu fer pa sense gluten i voleu millorar-ne la tècnica? Voleu resoldre’n els dubtes? En aquest taller...

29 mar

(R)Evolució a la cuina: la revolució del producte

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto