Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l’almívar: poseu tots els ingredients a coure fins que quedi un almívar lleuger; passeu-ho tot per la batedora elèctrica i obtindreu la salsa d’acompanyament del pastís.
  2. Per al pa de pessic: foneu la xocolata amb la llet i la mantega. En un recipient que us sigui còmode per manipular amb la vareta elèctrica, poseu tots els ingredients a dins menys el llevat. Treballeu la massa fins que us quedi cremosa i homogènia. Introduïu-hi el sobre de llevat barrejant-ho bé i amb suavitat.
  3. Aboqueu-ho tot en un motlle rodó i fondo d’uns 24 cm de diàmetre. Poseu-ho al forn prèviament escalfat a una temperatura de 180 ºC. L’heu de deixar 1 h.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto