Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu el forn a 180 ºC.
  2. Renteu les cireres i els albercocs i traieu-los el pinyol.
  3. Talleu les cireres en dues parts i els albercocs a dauets. Reserveu un parell d’albercocs i unes quantes cireres per al final.
  4. En un bol, tamiseu la farina amb el llevat, el bicarbonat i la sal, i reserveu-ho.
  5. Escalfeu la mel al bany maria molt suau.
  6. En un bol, barregeu l’oli, la mel, el iogurt i la canyella, i tot seguit els ous.
  7. Afegiu-hi la farina, barrejada amb el llevat i la sal, a poc a poc, fins que no quedin grumolls.
  8. Incorporeu-hi els trossets d’albercoc i les cireres partides, i barregeu-ho.
  9. Enfarineu un motlle (amb mantega o oli i farina) i poseu-hi la barreja. Colpegeu-lo suaument sobre la taula, per tal que la barreja s’assenti bé.
  10. Acabeu el pa de pessic amb la resta de fruita i poseu-lo al forn, 40 min, fins que, punxant-lo amb un palet de fusta, surti sec.
  11. Deixeu refredar abans de desemmotllar-ho.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: