Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Amb aquest plat, el restaurant Lamun Cuina Thai participa en l'edició 2019 del Nou Plat Favorit dels Catalans

Preparació

  1. Escalfeu els olis en un wok i afegiu-hi primer totes les hortalisses, tallades a trossets. Salteu-ho fins que les verdures quedin toves.
  2. Netegeu el pollastre, talleu-lo a trosses i afegiu-lo al wok. Salteu-lo fins que quedi cuit.
  3. Afegiu-hi l’ou i remeneu-ho, fins que quedi quallat. Incorporeu-hi el sucre, la salsa de peix, la salsa d’ostres, les tallarines d’arròs i 350 ml d’aigua. Tapeu-ho i deixeu-ho coure, remenant-ho de tant en tant.
  4. Quan les tallarines estiguin cuites, afegiu-hi la resta d'ingredients i remeneu-ho bé perquè s’integrin els sabors.
  5. Abans de servir-ho, prepareu la salsa, barrejant tots els ingredients, i salseu el pad thai. Serviu-lo calent, amb els acompanyaments. 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: