Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Amb aquest plat, el restaurant Lamun Cuina Thai participa en l'edició 2019 del Nou Plat Favorit dels Catalans

Preparació

  1. Escalfeu els olis en un wok i afegiu-hi primer totes les hortalisses, tallades a trossets. Salteu-ho fins que les verdures quedin toves.
  2. Netegeu el pollastre, talleu-lo a trosses i afegiu-lo al wok. Salteu-lo fins que quedi cuit.
  3. Afegiu-hi l’ou i remeneu-ho, fins que quedi quallat. Incorporeu-hi el sucre, la salsa de peix, la salsa d’ostres, les tallarines d’arròs i 350 ml d’aigua. Tapeu-ho i deixeu-ho coure, remenant-ho de tant en tant.
  4. Quan les tallarines estiguin cuites, afegiu-hi la resta d'ingredients i remeneu-ho bé perquè s’integrin els sabors.
  5. Abans de servir-ho, prepareu la salsa, barrejant tots els ingredients, i salseu el pad thai. Serviu-lo calent, amb els acompanyaments. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 277

TERRINES. EL CLÀSSIC QUE TORNA

  • Plats del mes
  • Jo Baixas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto