Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la gelatina: talleu els gerds per la meitat i poseu-los al fons de les copes.
  2. Prepareu la gelatina seguint les instruccions del paquet. Ompliu les copes amb la gelatina fins a una tercera part i reserveu-les a la nevera, inclinades. Deixeu que qualli la gelatina.
  3. Per a la pannacotta: hidrateu els dos fulls de gelatina en aigua freda.
  4. Escalfeu part de la nata i foneu-hi la gelatina. Incorporeu-hi el sucre, la resta de nata, la vainilla i l’essència de rosa.
  5. Ompliu les copes amb l’elaboració i reserveu-les a la nevera, mantenint la mateixa inclinació d’abans.
  6. Un cop quallada la pannacotta, acabeu les copes amb les fruites vermelles.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

30 gen

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada Cuina 246

SOPES!

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Albert Boronat Miró

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 49,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto