Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu la sal grossa, el sucre i els pebres. Cobriu la papada amb aquesta barreja i deixeu-la-hi durant 4 h. Renteu-la.
  2. En una cassola poseu la resta dels ingredients (mantega, brou, all i farigola) i la papada, i deixeu-la coure tapada a foc molt lent durant 5 h sense deixar que s’evapori el líquid. Una vegada sigui cuita, retireu-la del brou i refredeu-la fins que s’endureixi.
  3. Talleu-la en 4 talls d’1 cm de gruix i daureu-los en una paella a foc lent i sense oli.
  4. Salteu els rossinyols nets en una paella amb oli. Peleu els ametllons tendres i trieu i renteu el cordifole.
  5. Poseu els rossinyols, els ametllons i el cordifole amanit amb oli d’oliva verge i sal grisa sobre la papada daurada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 277

TERRINES. EL CLÀSSIC QUE TORNA

  • Plats del mes
  • Jo Baixas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto