Preparació
- Escalfeu la cervesa i la mantega al microones fins que es fongui tota.
- Barregeu els elements líquids. Incorporeu-hi els elements sòlids, tamisant abans la farina i el cacau.
- Aboqueu-ho dins un motlle i coeu-ho a 180 ºC durant 1 h.
Si t'han agradat les nostres receptes estàs d'enhorabona, perquè a la revista en trobaràs més i diferents. Per això t'animem a subscriure't a CUINA, si és que encara no ho has fet.
Volem créixer i volem fer-ho amb tu.
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.
Per sisè any consecutiu, l’Associació Menorquina de Bars, Restaurants i Cafeteries organitza "El...
Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...
Del 22 de novembre al 8 de desembre, Cambrils celebra una nova edició de les Jornades Gastronòmiques...
Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...
© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 30.000.