Preparació
- Per a les galetes: barregeu la mantega amb el sucre.
- Incorporeu-hi l’ou, la farina, la llet, sal i canyella. Barregeu-ho fins que quedi una massa homogènia i dividiu-la en dos.
- Amb un corró, estireu les dues masses entre dos papers de forn, amb un gruix de 4 mm. Congeleu-les i, directament congelades, talleu els dos cors, ajudant-vos d’una plantilla de paper o d’acer inoxidable. Poseu-los sobre una placa de forn coberta de paper de forn i coeu-los 12 min, a 165 ºC.
- Per a la crema: barregeu la mantega i el sucre fins que quedi ben fi. Incorporeu-hi el formatge i l’essència de rosa i bateu-ho fins que s’integri bé.
- Amb una mànega pastissera, poseu el formatge sobre una base de galeta. A sobre col·loqueu-hi la segona galeta i torneu-hi a posar una segona capa de formatge.
- Talleu dues maduixes per la meitat. Talleu la resta de maduixes a dauets i repartiu-los sobre la capa de formatge. Acabeu el pastís amb les roses, els macarrons, les mitges maduixes i llaminadures.